Sadece 3 dk mesafede olan kampüslere olan ulaşımın ücretli olması can sıkıcı. Ayrıca online ders seçme periyodunda sisteme çoğu zaman giriş yapılamaması ders seçme gibi çok önemli bir dönemde bize kısa sürelide olsa zorluk çıkarabiliyor.
Akademisyenlerin bizlere arkadaşları gibi davranması ve sıcak kanlı olmaları oldukça güzel. Tabiki bunu her akademisyen için söylemek zor olur
Eğitim teknolojileri sektörü gitgide farklılaşıyor, hatta Web 3.0 gibi gelişmeler ile Eğitim alanında oldukça köklü değişiklikler olacak, bunun için gerekli altyapıyı ise Eğitim teknologları sağlayacak. BÖTE denince akla sadece liselerde öğretmenlik gelmemeli, Turkcell, Avea, Microsoft, Akbank gibi birçok köklü firma, çalışanlarını eğitmek için eğitim teknolojilerinin en önemli kolu olan e-learning (E-öğrenme) ‘i kullanıyorlar. Bu yüzden mezun olduktan sonra birçok alanda çalışmak mümkün; Proje Yöneticiliği, Eğitim Teknologluğu, Senaryo Yaratma gibi birçok profesyonel alanda çalışıp, Bilgisayar Mühendisliği, İşletme veya Yönetim Bilişim Sistemleri gibi alanlarda Yüksek Lisans yapıp yeteneklerinizi daha da geliştirebilirsiniz.
Boğaziçi Üniversitesi, 144 yıllık köklü tarihiyle öğrencilerine vizyon & misyon kazandırmakta oldukça başarılı bir eğitim mecrası. İstanbul’un en harika yerinde konumlanmış olan Boğaziçi Üniversitesi, tam donanımlı ve birbirine çok yakın kampüslere sahip. Ayrıca Erasmus gibi değişim programları ile yurtdışında eğitim görme olanağınız diğer üniversitelere göre çok daha fazla. Ayrıca öğrenci kulüplerindeki aktiflik, sosyallik ve başarı oldukça ilgimi çekmişti. Bu ve bunun gibi birçok nedenden dolayı, Boğaziçi Üniversitesini tercih ettim.
Evet, okulumu seviyorum.