Anlatsın
Giriş

Yemek Menüleri


Her gün makarna ya da patates kızartması yemekten bıktınız mı? Artık lezzetli farklı ama pratik yemekler mi yemek istiyorsunuz? O zaman hadi okumaya devam edin..


  • Fırın yemeklerini tercih edin!
    Örneğin patatesi her gün kızartmak yerine birkaç baharat ve az miktarda sıvı yağ ile fırına atın, yarım saat gibi kısa bir sürede mükemmel bir yemek çıkacak ortaya!
  • Makarnaları çeşitlendirin
    Sürekli aynı makarna türünü yediğinizde makarnadan nefret ederek bitireceksiniz öğrencilik yaşamınızı, bunun yerine makarnanızı çeşitlendirin, örneğin içine birkaç sebze koyarak onu sebzeli makarna yapabilir, krema ya da süt koyarak kremalı makarnaya çevirebilirsiniz. En kolay yoluyla yoğurtlu makarna yapabilirsiniz. Bu şekilde hem her gün aynı şeyi yiyor olmayacaksınız hem de hayal gücünüzü kullanarak yemek tarifleri üretmiş…
  • Kahvaltı için en doyurucu besinleri tercih edin örneğin yumurta, patates gibi besinler sizi tüm gün tok tutabilir buna ek olarak yediğiniz peynir, zeytin ya da domates salatalık gibi besinler sizi doyuracak ve uzun süre tok tutacaktır. Okulda dışarıdan yemek istemiyorsanız kendi öğününüzü kendiniz yapın Popüler kültürde öne çıkan yiyeceklerden biri olan smoothie denilen yiyecek sizin  çin hem bir öğle yemeği hem de ara öğün olarak kullanılabilir. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz besini okula da götürebilirsiniz. Buna imkanınız yoksa da okul kantinlerinde aparatif yiyecekler ile de açlık ihtiyacınızı giderebilirsiniz.
  • Evde yemek yaparken önce tencerede pişecek olan yemekleri ocağa koyup onun pişmesini beklerken salata, cacık gib yardımcı yemekleri yapar, sofrayı da bu sürede kurarsanız zamandan tasarruf etmiş ve kısa sürede işinizi bitirmiş olursunuz. Tüm bu püf noktalara dikkat ederek öğrencilik hayatınızı daha kolay hale getirebilir asıl hedefiniz olan ders çalışmak, okula gitmek ve sosyal etkinliklerde bulunmak gibi temel ihtiyaçlarına daha çok vakit ayırmış olursunuz. Herkesin diline düşmüş öğrencilik hayatının zor olduğu klişesini yıkarak keyifli bir öğrencilik hayatı geçirebilirsiniz…


Sakarya Üniversitesi Ulaşım


Üniversite yerleştirme sonuçları sonrası SAÜ yü kazanan öğrencilerin başlıca yapacakları arama sorgusu olan “Sakarya Üniversitesi Nerede? ve Nasıl Gidebilirim? sorularının cevaplamaya çalışacağız.


adres/ulaşım/iletişim bilgileri
Sakarya Üniversitesi Esentepe, Korucuk Kampüsü, Sapanca ve Hendek kampüsü olarak dörde ayrılır. Bölümlerin %90 ı Esentepe’de yani genel kampüste olup, Eğitim Fakültesi Hendek’te, Tıp Fakültesi Korucuk Kampüsünde, Turizm Fakültesi Sapanca’da ve geriye kalan Fen-Edebiyat, Mühendislik, İletişim, Hukuk, Teknoloji, İlahiyat, Diş Hekimliği, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri, Güzel Sanatlar, İşletme, Sağlık
Bilimleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık, Siyasal Bilgiler, Spor Bilimleri Fakülteleri ise genel kampüs olan Esentepe Kampüsündedir.
Eğer Eğitim fakültesinde bir bölümde okuyorsanız, Hende’e ulaşım oldukça basittir, Sakarya Merkez ile Hendek Kampüsü arasındaki
mesafe yaklaşık 35 kilometre olup, ister özel aracınız ile, ister Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünden kalkan ücretsiz servisleri kullanabilirsiniz. Çevre illerden sürekli gelip gidecek öğrencilerin ise İstanbul için otobüsle Sakarya Merkeze gelip oradan servis yoluyla Hendek Kampüsüne ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde Gebzeden ulaşımı 130 km olup ve Kocaeli için 80 kilometrelik bir uzaklıktaki kısa zamanda git
gel yapılarak ulaşımın sağlanması mümkündür. Diğer yakın bir il olan Düzce arabalarını kullanabilirsiniz.


Daha detaylı bilgilendirme ve iletişim bilgileri için,
HENDEK – SAKARYA / TÜRKİYE
Tel: + 90 (264) 295 35 48 Fax: + 90 (264) 295 71 83
[email protected] Twitter: @sauefdekanlik
yararlanarak Eğitim Fakültesine ulaşabilirsiniz.


Korucuk Kampüsünde okuduğunuz bölüm için ise, öncelikle kendi imkanlarınızla, özel araç gibi ulaşım sağlayabilir eğer özel aracınız
yoksa Serdivandan İdealkent Durağına giden otobüsleri kullanabilir, yaklaşık 22 kilometrelik bir mesafedeki Korucuk Kampüsüne 45 dakika içinde ulaşmanız mümkün. Çevre illerden sürekli git gel yapacak arkadaşlar için ise, herhangi bir firmanın otobüsü ile Sakarya’ya gelmelerini ardından Esentepe kampüsünden kalkan otobüslere binerek İdealkent durağında inerek ulaşımı sağlamalarını önerebiliriz. Bu
durumda İstanbuldan gelen bir öğrenci için Kampüsüne gidiş 2-2.5 saat arası olurken, Kocaelinden ve Düzceden gelen öğrencilerin 1-1.5 saatte kampüslerine ulaşması mümkün.


Daha detaylı bilgiler için,
Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Kat:3 Korucuk Kampüsü, Adapazarı/Sakarya
Tel: 02642953129 faydalanarak Korucuk Kampüsüne ulaşabilirsiniz.


Sapanca Kampüsünde eğitim alıyorsanız, Öncelikle özel aracınız, olmaması durumunda ise otobüsleri kullanmanız gerekir. Sapanca-Kocaeli ve Sapanca-Adapazarı seferlerini gerçekleştiren 12 Nolu Sapanca Otobüs ve Minibüsçüler toplamda 7 sefer düzenleyerek öğrencilerin ulaşımını sağlamakta. Sabahın erken saatlerinde her yarım saatte bir olan seferler, ilerleyen saatlerde arası açılarak devam ediyor. Son servis ise 22.00 saatinde. Bu şekilde ulaşım sağlayabilmeniz mümkün daha detaylı bilgi için, CAMİCEDİT MAH. PAŞA SK. NO: 16 SAPANCA/SAKARYA
Tel: +90 (264) 295 4010 Fax: +90 (264) 295 40 14 bilgilerinden yararlanarak Sapanca Kampüsüne ulaşabilir.
Esentepe Kampüsüne ulaşmak için ise, Kemalpaşa Mahallesi Üniversite Caddesi 54050 Serdivan / SAKARYA Eğer Esentepe kampüsüne ulaşmak istiyorsanız özel aracınız yoksa, geldiğiniz herhangi bir şehirden ineceğiniz yer Sakarya Büyük Şehir Terminali olmalı. İndikten sonra, ister taksiyle ister ücretsiz servislerde veya kampüse giden otobüslerle ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Terminalden 20 dakikada Esentepe kampüsünde
olacaksınız.


Daha detaylı bilgiler için, Tel: +90 (264) 295 54 54 Fax: +90 (264) 295 50 32
İletişim Koordinatörlüğü [ [email protected] ]
KEP Adresi: [email protected] inceleyerek Esentepe Kampüsüne ulaşım için gerekli bilgilerden yararlanabilirsiniz.


İşte Sakarya Üniversitesinin kampüsleri ve onlara nasıl ulaşabileceğinizi öğrendiniz. Özellikle Kampüsten sağlanan ücretsiz servis imkanları, trafik sıkıntısı olmayışı ve şehirde bulunan yoğun sefer hatlarıyla kolaylıkta her nerde okuyorsanız oraya ulaşabilir, hem maddi açıdan hem de zaman açısından tasarruf yaparak eğitim hayatınızı sürdürebilirsiniz. Öğrencilik hayatınızda ikamet ettiğiniz yer, kendi
yaşadığınız şehirdeki eviniz de olsa, Serdivan’da bir Sakarya Yurt veya Sakarya Apartta olsa tüm kampüslere kolaylıkla ulaşabilir ve SAÜ lü olmanın tadını çıkarabilirsiniz!

  1. Sakarya Üniversitesi Dünyanın En İyilerinden!
  2. Her yıl en iyi 1000 üniversite belirlenen “Dünya’nın En İyi Üniversiteleri” içerikli Hollanda Leiden Üniversitesi öncülüğünde etkinliklerde bulunan Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Merkezi, 2018 yılının listesini yayımladı.
  3. Yayımlanan liste kapsamında, listede Türkiye’den 19 üniversite yer alırken, Sakarya Üniversitesi bu üniversiteler arasında 9. sırada yer aldı.
  4. Genel ortalamada ise Fiziki Bilimler ve Mühendislik kategorisinde 578. sırada yer aldı.
  5. Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Merkezinin belirlediği kıstaslar arasında, üniversitelerin akademik başarıları, sosyal girişim, bilimsel performansları önemli tutuluyor.
  6. Bu bağlamda yeterli görülen 19 adet Türk Üniversitesi listede yerlerini alırken Sakarya Üniversitesi de evrensel farkını hemen ön plana çıkarmış bulunuyor.
  7. İşte Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Merkezinin belirlediği listedeki Türk Üniversiteler!
    1. İstanbul Üniversitesi,
    2. Hacettepe Üniversitesi,
    3. Ege Üniversitesi,
    4. Gazi Üniversitesi,
    5. Orta Doğu Teknik Üniversitesi,
    6. İstanbul Teknik Üniversitesi,
    7. Ankara Üniversitesi,
    8. Erciyes Üniversitesi,
    9. Dokuz Eylül Üniversitesi,
    10. Atatürk Üniversitesi,
    11. Yıldız Teknik Üniversitesi,
    12. Karadeniz Teknik Üniversitesi,
    13. Selçuk Üniversitesi,
    14. Marmara Üniversitesi,
    15. Bilkent Üniversitesi,
    16. Akdeniz Üniversitesi,
    17. Ondokuz Mayıs Üniversitesi,
    18. Süleyman Demirel Üniversitesi,
    19. Sakarya Üniversitesi.

Göle karşı kahvenizi içebileğiniz kaç üniversite varki ;) tabi ki Seviyorum

Okula sadece minübüs veya otobüsle ulaşım sağlanıyor raylı sistem olsa maliyet düşebilir.


Büt lerin kaldırılması.


Bahar şenliklerimiz vardı bunlar tekrar gözden geçirilebilir.


Kantinlerde bulunan oyun aktivitelerinin sınırlandırılması hatta kimi aktivitelerin kaldırılması


Kışın soğuk oluyor ;) esiyor sürekli

Sakarya Üniversitesi Yapay Zeka Yaz Okulu Açılıyor

Son yıllarda önemi bir hayli artan Yapay Zeka Teknolojisi, Üniversite neslinin üzerinde oldukça fazlaca çalışma yaptığı, olumlu olumsuz yönleri bulunan, birçok kullanım alanında uygulanan yeni nesil icadıdır. Sakarya Üniversitesi Yapay Zeka konusunda geç kalmadan gerekli adımları atmaya başladı.

Yapay Zeka

Yapay zeka insan eliyle yapılan, makine ve robotlar üzerindeki insan kabiliyetlerinden doğan sayısal bir akıl örneğidir. Yapay zeka, sorun çözme ve öğrenme gibi kavramları geliştiren makineler olarak belirtilir.


Sakarya Üniversitesi de Yapay Zekaya verilen önem yapılan çalışmalar ile öne çıkıyor. Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Yapay Zeka Yaz Okulu, üniversite öğrencilerini ve öğretim üyelerine yöneliktir ve yapay zekanın yeteneklerine yönelik bilgiler sunmayı amaçlıyor.


Toplamda 3 gün sürecek yaz okulunda kendi branşında uzman olan öğretim görevlileri ve endüstriyel uygulamacılar öğrencilere verecekleri eğitim ve seminerler ile onları Yapay Zeka kapsamında doyurmak, bilgilendirmek istiyor.


Eğer sizin de Yapay Zeka’ya ilginiz varsa detaylı bilgi için www.yazsum.sakarya.edu.tr adresinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.




Sakarya Üniversitesi Akademik Takvim


Sakarya Üniversitesi 2018/2019 Akademik Takvimi Açıklandı. Her yıl erkenden açıklanarak Sakarya Üniversiteli öğrencilerin programlarını belirleyen takvim bu yıl da açıklandı. Gerek ÇAP-Yandal yapan öğrenciler için başvuru, işlem ve yazılma gibi işlerin ilanlarını, Güz Yarıyılı Başlangıç, Final ve Bitiş dönemlerini, Mazeret ve Tek Ders Sınavları, Yaz Öğretim sürecini ve buna benzer bir SAÜ lü için gerekli olabilecek her işlemin başvuru tarihini ilan eder.


Gelelim 2018/2019 yılının Akademik Takvimine,


Önceki Öğrenmelerin Tanınmasına İlişkin Muafiyet Sınavları


SüreçTarih“Önceki Öğrenmelerin Tanınması” sınavları için başvuru3 – 4 – 5 Eylül 2018Başvuru değerlendirmelerinin ve sınavların uygulanma şekillerinin ilanı7 Eylül 2018 CumaSınavların uygulanması10 – 11 Eylül 2018Sınav sonuçlarının açıklanması13 Eylül 2018 Perşembe


ÇAP – YANDAL Programlarına Başvuru, Değerlendirme ve Derse Yazılma


SüreçTarihÇAP Yandal başvuruları3 – 4 – 5 Eylül 2018ÇAP Yandal sonuçların ilanı7 Eylül 2018 CumaÇAP-Yandal asil kazananların kaydı17-18 Eylül 2018ÇAP-Yandal yedek kazananların kaydı19 Eylül 2018 ÇarşambaÇAP- Yandal derse yazılma17 – 18 – 19 Eylül 2018


 


Sakarya Üniversitesi 2018/2019 Güz Yarıyılı Akademik Takvimi


SüreçTarihGüz Yarıyılı ders programlarının ilanı13 Ağustos 2018 PazartesiDerse Yazılma İşlemleri17 – 18 – 19 Eylül 2018Kapatılacak derslerin ilanı20 Eylül 2018 PerşembeAçılmayan ders yerine yeni ders seçimi21 – 22 – 23 Eylül 2018 (Cuma-Cumartesi-Pazar)Yazılma yapmayanlar veya ilave ders almak isteyenler için ders kaydı21 – 22 – 23 Eylül 2018 (Cuma-Cumartesi-Pazar)Güz yarıyılı Öğretim Başlangıcı24 Eylül 2018 PazartesiMazeretli derse yazılma başvuruları24 – 28 Eylül 2018Yabancı dil muafiyet ve yeterlik sınavı11 Eylül 2018 SalıZorunlu dersten çekilme başvuru tarihi22 Ekim 2018 PazartesiGüz yarıyılı Bitişi30 Aralık 2018 PazarFinal sınavları başlangıcı31 Aralık 2018 PazartesiFinal sınavları bitişi13 Ocak 2019 PazarMazeret sınavları21 – 23 Ocak 2019Tek ders sınavları28 Ocak 2019 PazartesiGüz yarıyılı %10 luk başarı grubuna giren öğrencilerin ilanı4 Mart 2019 PazartesiDiplomaların öğrencilere teslim tarihinin başlangıcı11 Şubat 2019 Pazartesi


 


Sakarya Üniversitesi 2018/2019 Bahar Yarıyılı Akademik Takvimi


SüreçTarihBahar yarıyılı ders programlarının ilanı14 Ocak 2019 PazartesiDerse Yazılma İşlemleri28 – 29 – 30 Ocak 2019Kapatılacak derslerin ilanı31 Ocak 2019 PerşembeAçılmayan ders yerine yeni ders seçimi1 – 2 – 3 Şubat 2019 (Cuma-Cumartesi-Pazar)Yazılma yapmayanlar veya ilave ders almak isteyenler için ders kaydı1 – 2 – 3 Şubat 2019 (Cuma-Cumartesi-Pazar)Bahar yarıyılı Öğretim Başlangıcı4 Şubat 2019 PazartesiMazeretli derse yazılma başvuruları4 – 8 Şubat 2019Zorunlu dersten çekilme başvuru tarihi4 Mart 2019 PazartesiBahar yarıyılı Bitişi12 Mayıs 2019 PazarFinal Sınavları başlangıcı13 Mayıs 2019 PazartesiFinal Sınavları bitişi26 Mayıs 2019 PazarMazeret Sınavları11 – 13 Haziran 2019Tek Ders Sınavları17 Haziran 2019 PazartesiBahar Yarıyılı %10 luk Başarı Grubuna giren öğrencilerin ilanı8 Temmuz 2019 PazartesiMezuniyet Töreni1 – 5 Temmuz 2019Diplomaların öğrencilere teslim tarihinin başlangıcı1 Temmuz 2019 Pazartesi


 


Sakarya Üniversitesi 2018/2019 Yaz Okulu Akademik Takvimi


 


SüreçTarihYaz Öğretimi Derse Yazılma İşlemleri17-18 Haziran 2019Kapatılacak derslerin ilanı20 Haziran 2019 PerşembeYaz Öğretimi Başlangıcı24 Haziran 2019 PazartesiAçılmayan ders yerine yeni ders seçimi21 – 22 – 23 Haziran 2019Yazılma yapmayanlar veya ilave ders almak isteyenler için ders kaydı21 – 22 – 23 Haziran 20191.HAFTA24 – 30 Haziran 20192.HAFTA1 – 7 Temmuz 20193.HAFTA8 – 14 Temmuz 20194.HAFTA15 – 21 Temmuz 20195.HAFTA22 – 28 Temmuz 2019Yaz Öğretimi Bitişi28 Temmuz 2019 PazarYaz öğretimi final sınavlarının başlangıcı29 Temmuz 2019 PazartesiYaz öğretimi sınavları bitiş4 Ağustos 2019 PazarMazeret sınavları6 – 7 Ağustos 2019 Salı – ÇarşambaTek ders sınavları8 Ağustos 2019 Perşembe

Sakarya Üniversitesi Hakkında

Sakarya Üniversitesi 1970 yılında kurduğu Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu ile, üniversite olma yolunda atılan ilk adımı gerçekleştirmiştir. 1971 yılında ise Devlet Mimarlık ve Mühendislik akademisine dönüşerek, 1982-1992 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesine bağlı bir fakülte olarak eğitimine devam etmiş ve 3 Temmuz 1992 yılında Sakarya Üniversitesi kurulmuştur.


Özellikle 1990 yılından sonra kurulan üniversitelere ön ayak olan Sakarya Üniversitesi, daima çalışmaları, geniş imkanları, laboratuvar, internet alt yapısı ve bilişim sektöründeki atılımlarıyla birçok üniversite için örnek teşkil etmektedir. EFQM Mükemmellik Yetkinlik Seviyesi Kalite Belgesine sahip olan ilk ve tek devlet üniversitesi olma ünvanına sahip Sakarya Üniversitesi akademik ve teknik altyapısıyla yıldan yıla daha çok büyüyen ve gelişen hatrı sayılır devlet üniversiteleri arasında yerini alır.


Sakarya Üniversitesi dünya standartlarında eğitim veren bir üniversite olup, tecrübeli akademik kadrosu ile kazandırdığı bilgi ve kültürü, öğrencilerine aktararak, yeni neslin bilgi birikimine hitap eder ve onların ahlaklı ve bilgi sahibi, kültürlü birer birey


olmalarını amaçlar. Sakarya Üniversitesinin öğrenci yetiştirirken üstlendiği misyon ise evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.


Sakarya Üniversitesi bünyesinde 6 Enstitü, 17 Fakülte, 3 Yüksekokul, Devlet Konservatuvarı ve 16 Meslek Yüksek okul ile ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeylerinde eğitim verilmektedir.


Ayrıca Sakarya Üniversitesinin uzaktan eğitim fırsatlarıyla öğrenciler, Yüksek Lisans Programları, Karma Eğitim Lisans Programları, Önlisans Programları ve Sertifika Programları ile gelişimlerini sürdürmeye devam etmektedirler. Bununla beraber Çift Ana Dal (ÇAP) ve Yan Dal imkanları ile öğrencilere istedikleri akademik kariyeri sunuyor. 105 adet öğrenci topluluğu ile tüm SAÜ lü öğrencilere kucak açan Sakarya Üniversitesi sosyal açıdan da üstünlüğünü ön plana çıkarıyor. Bünyesinde barındırdığı 1526 adet Yabancı uyruklu öğrencisi ile uluslararası global bir üniversite olmayı başaran SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDE Uluslararası Değişim Programları, Erasmus, Farabi ve Mevlana programlarıyla öğrencilerin çok yönlü gelişimine fırsat sunuyor. Toplam 4.410.199 Bilgi Kaynağı, 7/24 açık toplam 10.221 m2 ye sahip kütüphaneleri ile öğrencilere ders çalışmak için geniş imkanlar sunuyor. Sürekli düzenlenen Konferans, Sempozyum ve Panelleri ile öğrencilerin akademik gelişimlerine katkıda bulunan Sakarya Üniversitesi, Konserler, Sergiler ve Etkinlikler ile de öğrencilerin sosyalleşme ve kaynaşma gücünün gelişimine yardımcı olup, sosyal ve bilgili bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Açık ve kapalı Spor tesisleri ve Sportif faaliyetleri ile bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrencilere ön ayak olan Sakarya Üniversitesi 446 yatak kapasiteli SAÜ Esentepe Öğrenci Yurdu ile de öğrencilerin barınma ihtiyacına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sakarya Üniversitesi sizlere Huzurlu, Güvenli ve Konforlu bir öğrencilik hayatı sunuyor.


Sakarya Üniversitesinin bilgi sistemi olan SABİS ile öğrenci merkezli ve öğrencilere yönelik ders notları, öğrenim çıktılarına yönelik eğitim hizmeti de vermektedir. Sakarya Üniversitesi tüm bu bilgilere ek olarak Türkiyenin en iyi 4. TEKNOKENTİ olma özelliğini taşır.

Benzer Kişiler

Edina Palas
Edina Palas
Kıdemli Mağaza Müdür Yardımcısı, Migros
Özge Özgenç
Özge Özgenç
Satış Eğitim Uzmanı, Pronet
Lütfü Lüleci
Lütfü Lüleci
Eğitmen Eğiticisi, Habitat
Onur Önal
Onur Önal
Yazılım Uzmanı, Burgan Bank
Alper Oktay
Alper Oktay
Kıdemli Üretim Mühendisi, Hayat
Burak Tuğcuoğlu
Burak Tuğcuoğlu
VW Ticari Satış Danışmanı, Doğuş Oto
Halil Baran Keskin
Halil Baran Keskin
Kıdemli Taze-İşletici Müdür Yardımcısı, Migros
Burak Tokul
Burak Tokul
Saha İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı, Koton
Dinçer Yılmaz
Dinçer Yılmaz
Gönüllü Eğitmen, Habitat
Alper Ege Çabuk
Alper Ege Çabuk
Digital Content & Project Specialist, anbean
Hakan Ertuğrul
Hakan Ertuğrul
Satın Alma Kıdemli Uzmanı, Arçelik
Cevat Şahin
Cevat Şahin
Satış Direktörü, Pronet
Metin Kul
Metin Kul
Audi Atölye Servis Danışmanı, Doğuş Oto
İbrahim Gökşen
İbrahim Gökşen
Satış Eğitim Uzmanı, Pronet
Serap Koşar
Serap Koşar
Departman Asistanı, AstraZeneca
Onur Selvi
Onur Selvi
Yağ, Bakliyat, Makarna, Baharat Bölüm Sorumlusu, Migros
Kübra Batırır
Kübra Batırır
İnsan Kaynakları Uzmanı, Zingat.com
Yaren Gökbulut
Yaren Gökbulut
Kıdemli Ürün Tanıtım Uzmanı, AstraZeneca
Gamze Koç Mercan
Gamze Koç Mercan
Banka Satış ve Pazarlama Koordinasyon Yöneticisi, Aksigorta