Anlatsın
Giriş

Evet daha önce katıldım ve çok memnun kaldım aynı zamanda koordinatördüm :) Workshop ve farklı şirket sunumlarıyla 5 yıldızlı bir otelde 3 günlük akademik bir tatil diyebilirim.

2.kez GEMİ'ye katılacağım ve düzenleyenler arasında yer alıyorum.Sadece sunum içerikli değil interaktif bir şekilde kendimizin daha çok içinde olabileceğimiz ve fikir belirterek daha samimi bir ortamda buluşulan bu sayede daha verimli vakit geçirilen kendimizi geliştirebileceğimiz alışılmışın dışında bir etkinliktir.Bu etkinliğin sonunda iyi ki 2 gece 3 gün yer almışım demeyi umuyorum.


Ön kayıt ve etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinliğimiz tüm üniversite ve bölümlere açıktır herhangi bir kısıtlama yoktur.

Bizler 8.Gelişim Platformu olarak etkinliğimize katılan her üniversite öğrencisine farkındalık ve daha geniş bir vizyon katmayı hedefliyoruz.Etkinliğimize katılmış bir öğrencinin yarının geleceği olduğunun  ve neler yapabileceğinin farkına varması bizler için ulaşılmış en büyük başarı olacaktır.Nikola Tesla'nın 'Sınırlı zihinlere,sınırsız güç vermek zordur.' sözünden ilham alarak bütün sınırlarımızı kaldırıp bizlerle olan herkesi ufkun ötesine bir yolculuğa çıkartacağız.


Bu nedenle etkinliğimizi belirli bir konu ile kısıtlamaktansa çeşitli konular hakkında oturumlar düzenleyerek bunları "Ufkun Ötesine"ismi altında topladık.Bu konular ise;


-Yapay Zeka


-Yalın Üretim


-Akıllı Şehirler


-Dijital Dönüşüm


-Çevere ve Endüstri 4.0 İlişkisi


-Nesnelerin İnterneti


-Gelişen İş Hayatındaki Kadınlar


-Endüstri 4.0 ve Hukuk İlişkisi


hakkında olacaktır.


Bunların yanında oturum aralında fuaye alanımızda çeşitli ürün sponsorlarımız yer alacaktır.

Gelişim Platformu, Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun her yıl üniversitelerin güz döneminde düzenlediği iki gün boyunca, Türkiye’deki üniversite öğrencilerini iş dünyasının önde gelen isimleriyle buluşturan ve bu iki günde gerçekleşen seminerlerin yanı sıra çeşitli aktivitelerin, kişisel gelişim ve kariyer eğitimlerinin de yer aldığı bir organizasyondur.

Topluluğumuzda kendi bölümüm adına fikir edinebileceğim ve kendimi hem sosyal hem akademik anlamda geliştirebileceğim bir çok etkinlik düzenliyoruz.Bunun dışında network ediniyoruz.Bir amaç uğruna hiç bir kar gütmeden takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu öğrendim bu süreçte.Her görüşten farklı fikirlerde bir çok insanla birlikte bulunduğumuz bir ortamda iletişim kuruyoruz ve beraber iş yapıyoruz bunun sayesinde insanlar sosyal anlamda gelişiyor ve farklı fikirlere açık oluyor.

Topluluğumuz olarak genel anlamıyla Endüstri Mühendislerini barındırıyoruz bünyemizde ama diğer mühendislik öğrencilerimizden üyelerimiz var.Etkinliklerimize her bölümden insan katılım sağlayabiliyor hiç bir kısıtlamamız bulunmamakta.

Topluluğumuz her yıl sene başında üye alım süreci gerçekleştiriyor belli bir ücret karşılığında.Standımıza gelerek üye olunabilir.Bunun haricinde İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ile iletişime geçilmesi halinde üye olunabilir.

DEÜ EMT, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin en aktif ve en çok organizasyona sahip öğrenci topluluğudur. Biz DEÜ EMT olarak her yıl çeşitli organizasyonlar, workshoplar, vaka analizi yarışmaları, kişisel gelişim seminerleri ve sosyal aktiviteler düzenleyerek topluluk içerisinde aldığımız sorumluluklar ile iş dünyasına hazırlanmak, üyelerimizin iletişim kurma becerilerini geliştirerek kendilerini daha iyi bir şekilde ifade etmelerini sağlamak, sosyal sorumluluk projeleri ile sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlayan kar amacı gütmeyen bir öğrenci topluluğuyuz.


 


Gelişim Platformu, DEÜ EMT’nin düzenlediği, Türkiye’deki üniversite öğrencilerini iş dünyasının önde gelen isimleriyle buluşturan ve bu iki günde gerçekleşen seminerlerin yanı sıra çeşitli aktivitelerin, kişisel gelişim ve kariyer eğitimlerinin de yer aldığı bir organizasyondur.
Bizler 2018-2019 döneminde 8.’sini düzenleyeceğimiz Gelişim Platformu’nda etkinliğimize katılan her üniversite öğrencisine farkındalık ve daha geniş bir vizyon katmayı hedefliyoruz. Etkinliğimize katılmış bir öğrencinin yarının geleceği olduğunun ve neler yapabileceğinin farkına varması bizler için ulaşılmış en büyük başarı olacaktır.


Nikola Tesla'nın "Sınırlı zihinlere, sınırsız güç vermek zordur." sözünden ilham alarak bütün  sınırlarımızı kaldırıp bizlerle olan herkesi ‘'UFKUN ÖTESİNE” bir yolculuğa çıkartacağız.


 


2019 Nisan ayında gerçekleştireceğimiz Geleceğin Endüstri Mühendisleri İzmir’de (GEMİ) Türkiye’de 200 Mühendislik Fakültesi öğrencisini bir araya getiren, diğer organizasyonlardan farklı olarak tüm etkinliklerini prestijli bir otelde gerçekleştirerek, katılımcıların hem kendi içlerinde hem de değerli konuşmacılar ve sponsor firmalar ile birlikte sıcak bir ortam içinde yer alabilme fırsatı sağlamaktadır. Değişimin kaçınılmaz olduğu bilgi çağında dünyadaki teknolojik ve endüstriyel gelişmelerden haberdar olmak, fikirlerimizi geliştirmek ve yeni vizyonlar edinip ülkemizin gelişimine öncü olabilmek için rotamızı ‘’İş Dünyası ve Geleceğin Trendleri‘’ olarak belirleyip İzmir’den demir alacağız.


 


Benim Sektörüm, DEÜ EMT’nin her yıl üniversitelerin bahar döneminde düzenlediği bir etkinliktir. Bir gün boyunca seçilen sektör ile ilgili seminerler ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek katılımcılarımızın belirlenen sektör ile ilgili donanımlı konuşmacılar sayesinde meslek hayatlarında seçecekleri sektöre karar vermelerini kolaylaştırmak ve bu sektör ile ilgili ülkemizde ve dünyada neler olduğunu öğrenmeleri hedeflenmektedir.


 


Mühendislik Eğitim Programı (MEP), DEÜ EMT’nin her yıl üniversitelerin bahar döneminde düzenlediği bir etkinliktir. Etkinliğimizde mühendislik fakültesi öğrencilerine verilecek interaktif bir eğitim ile mesleki hayatlarına destek olmak, yeni bir bakış açısı kazandırarak hayatlarında eksik gördükleri bir alanı kapatmak ve genç neslin ilham alabileceği bir konuşmacı ile ülkemiz gençlerinin  karamsar duygulardan arınarak geleceği kendilerinin tasarlayabileceği hissi ile hareket etmeleri hedeflenmektedir.


 

Benzer Kişiler