Koton'u Hızlı Moda/Perakende sektöründe farklı kılan nedir?
Fatih Turan
Fatih Turan
Ürün Planlama Müdürü, Koton
Transkript

Koton çok genç ve dinamik bir ekipten oluşuyor. Ben buraya başladıktan 2 ay sonra sanki yıllardır burada çalışıyormuş gibi hissettim. İlişkiler çok samimi ve insanlar çok sıcakkanlı. İçeride tam bir aile ortamı olduğu için kısa bir sürede kendinizi buraya ait hissediyorsunuz.

Bunun dışında Koton gerçekten çok hızlı büyüyor ve kariyer anlamında ciddi fırsatlar sunuyor. 2 buçuk sene içerisinde iki defa terfi almış birisi olarak bu konuda kendimi örnek gösterebilirim. Burada benim konumumda olan birçok arkadaşım var. Emeğinizin karşılığını burada mutlaka alıyorsunuz.

Koton, moda sektöründe gerçekten takip edilen bir firma. Burada modaya yön verebildiğinizi gerçekten hissedebiliyorsunuz. Koton’da kendinizi geliştirme fırsatınız gerçekten çok yüksek. Burada birçok projede çalışma imkanınız var. Yapılacak çok fazla iş olduğu için her seviyede arkadaşın yardımına ihtiyacımız var. Bu da Uzman Yardımcısı, Yönetici, Müdür gibi her seviyeden kişinin elini taşın altına koyması gerektiği anlamına geliyor. Dolayısıyla kariyer ve yetkinlik anlamında kendinizi çok hızlı bir şekilde geliştirebiliyorsunuz. Bu açıdan Koton diğer firmalardan oldukça farklı diyebilirim.