Koton Buying Ekibinde nasıl kariyer fırsatları var?
İlkay Keskin
İlkay Keskin
Chief Merchandise Officer, Koton
Transkript

Buying Ekibi’nde inanılmaz kariyer fırsatları var çünkü biz yeni mezun arkadaşlarımıza staj dönemlerinden itibaren yatırım yapan bir firmayız. Stajyerlerimize bizimle birlikte çalışırken onlara her türlü işi beraber yapma fırsatını tanıyoruz. Burada Buyer olarak gelebileceğiniz yer çok fazla çünkü yaptığınız işin ticaretini doğru yaptığınız zaman o ticareti büyütüyorsunuz.

Ben Koton’daki kariyerime Satın Alma Departmanı’nda başladım, daha sonra Marka Departmanı’na geçtim. Marka Departmanı’nda hem içinde bulunduğum markayı yönettim hem de içerisine birçok farklı marka ekledim. Her Buyerarkadaşın böyle bir fırsatı var çünkü biz perakendede farklı alanlara yayılmayı ve müşteri ihtiyaçlarını her şekilde karşılamayı seven bir firmayız.

Diyelim ki yeni bir Line kurulacak ve siz o Line’ın içerisinde görev almak istiyorsunuz. Koton’da bunu yapmak çok mümkün. Bunun hazırlığını yaparsınız, sunarsınız, birileri sizi dinler. Yapılmaya karar verildikten sonra o işin içerisinde yer alırsınız. Koton’da bir şey yapmak istiyorsanız yaparsınız. Eğer bir konuda fikriniz ya da projeniz varsa bunu dinleyecek ve buna yatırım yapmak isteyecek insanlar bulursunuz. Böylece bunu bir şekilde gerçeğe çevirebilirsiniz.

Diyelim ki çalışmak istediğiniz bir departman var. O departmanla koordineli bir iş yapmak istediğinizde o işi projelendirebilirseniz insanlar sizi dinler ve bunu yapma fırsatı bulursunuz. Böylece yaptığınız işten zevk alırsınız. Burada Buyerolarak her şeyi yapabilirsiniz. Görsel’le çalışarak bir mağazanın görselini düzeltirsiniz. E-ticaret’le çalışarak e-ticaret için yepyeni bir kapsül çekimi yaparak onun yayınlandığını görürsünüz. Yaptığınız işin sonuçlarını alabileceğinizden dolayı Buyer’lar için burada fırsatların sonsuz olduğunu düşünüyorum.

Bu soruya verilmiş 1 cevap daha var.