ING İletişim ve Marka Deneyimi Grubu olarak nasıl çalışmalar yapıyorsunuz?
Feyza Tamer
Feyza Tamer
İletişim ve Marka Deneyimi Grup Müdürü, ING
Transkript

ING Bank’a katıldığımdan bugüne çeşitli görevlerde yer aldım. Burası bu anlamda çok esnek ve rotasyona çok açık bir bölüm. Ben ilk başladığımda Dijital Bankacılık Satış ve Pazarlama’dan sorumluydum. Daha sonra ona ek olarak Dijital İletişim geldi. Sonrasında da Dijital ve Offline İletişimi, yani bütün Pazarlama İletişimi alanında bir sorumluluğum oldu. 2018 yılından itibaren de hem Kurumsal İletişim hem de Pazarlama İletişimi’nden sorumluyum.

Marka ve İletişim alanı içinde markanın bütün stratejisi, pozisyonlanması, konumu, pazarlamayla ilgili tüm iletişim materyallerinin üretilmesi, medya planlama gibi farklı parçalar var. Burada her türlü outdoor, radyo, web sitesindeki bir banner gibi çok ayrıntılı bir medya planlama işimiz var. Bu grubun altında bundan sorumlu bir ekibimiz var.

Bunun dışında bankadaki farklı alanlara dokunup ihtiyaçları karşılayan bir İçgörü ve Araştırma servisimiz yer alıyor ve tüm bankaya hizmet veriyor. Aynı zamanda daha çok Kurumsal İletişim fonksiyonu altında yer alan Basınla İlişkiler, İç İletişim, Sosyal Sorumluluk gibi alanlar da yine İletişim ve Marka Grubu’nun altında yer alıyor.