ING Çalışan Deneyimi Ekibinin görev ve sorumlulukları nelerdir?
Hande Atlı
Hande Atlı
Çalışan Deneyimi ve İK Operasyonel Verimlilik Grup Müdürü, ING
Transkript

Çalışan Deneyimi Ekibinin yaptığı işlerin kalbinde çalışan mutluluğu var. Bizim süreçlerimiz adaya dokunduğumuz ilk andan itibaren başlıyor. Yaptığımız şey; adaya ilk dokunduğumuz andan itibaren burada çalıştığı süre boyunca her alanda ING kültürünü hissetmesini sağlayacak projeler geliştirmek ve iyileştirme çalışmaları yapmaktır. Tüm çalışanlarımızın sesini farklı ortamlarda ve platformlarda dinliyoruz. Bu da bize işimizi geliştirme imkanı sağlıyor. Süreç mükemmelliği çok önemli ama bizim ana hedefimiz çalışanlarımızın kalbine dokunacak projeler geliştirmektir. Dolayısıyla ING birçok öncü uygulamanın imzasını atmış durumda ve biz bunlara devam ediyoruz.

En kıymetli varlıklarımız çocuklarımızdır. Biz okulun ilk gününde ve karne gününde tüm ING’li anne ve babalara idari izin veriyoruz. Bunun gibi turuncu anne iznimiz var. ING’li anneler ilk 6 ay boyunca ücretli izinli sayılıyorlar.

Bizi en çok ayrıştıran noktalardan bir tanesi de esnek çalışma saatlerimiz ve uygulamamızdır. Hem mesai saatlerimizi hem de çalışma yerimizi esnek olarak planlayabiliyoruz. Haftada iki gün evden çalışabiliyoruz. Bunun gibi birçok öncü uygulamaya imza atmış durumdayız.