Assistant Brand Manager olarak Unilever’de yürüttüğünüz Josh Holloway ile Magnum çikolata lansmanı sürecini anlatır mısınız?
Alper Eroğlu
Alper Eroğlu
Beauty & Personal Care Marketing Director, Turkey, Iran and Central Asia, Unilever
Transkript

Magnum çikolata lansmanına 6. ayda girdim ve orada çok ilginç bir anım oldu. Lost dizisinde Sawyer karakterini canlandıran Josh Holloway ile bir reklam çekimimiz vardı. Buna istinaden ben de reklam filmini yönetmek için San Francisco’ya gitme şansı buldum. Unilever’de İtalyan bir direktörle çalışıyordum, onunla birlikte bu süreci yönetiyorduk. Kendisi çekimlere ilk gün gelemediği için beni yolladı. Orada reklam çekiminin ve Josh Holloway’in sete gelme sorumluluğu bendeydi.

Josh Holloway sete gelirken uçağı kaçırdı, ben de San Francisco’ya bir gün önceden giderek gezmek ve Alcatraz’ı görmek istedim. Hapishaneyi dolaşırken kendimi bir anda Josh Holloway’in menajeri ve aynı zamanda eşi olan Yessica ile telekonferans yaparken buldum. Bu öyle bir sorumluluk ki; bazen kolları sıvayıp daha küçük işleri, bazen de büyük resme bakıp stratejik şeyleri yapıyorsunuz. Bütün bunları yaparken eğlenecek çok vakit var diye düşünüyorum.