Arvato'nun müşterilerine sunduğu çözümler nelerdir?
Ali Murat Alkanlı
Ali Murat Alkanlı
Hizmet ve Çözüm Geliştirme İcra Kurulu Üyesi, Arvato CRM Türkiye
Transkript

Arvato, müşterilerin dijitalleşme süreci içerisinde onlarınyanında olan bir şirket ve onlara çok farklı çözümler götürüyor. Şu anda Müşteri İlişkileri Yönetimi’nde ve tüm dünyada olan trendlere baktığımızdarobotlar ve yapay zeka ortaya çıkıyor. Arvato da bunu hızlandıracak çözümler sunuyor.

Örneğin; Robotic Process Optimization bizim şu anda geliştirmekte olduğumuz çözümlerden bir tanesidir. Şu anda ajanların yaptığı işleri bir süre sonra robotlar yapacak ve karşınızda konuştuğunuz kişinin robot olup olmadığını hiçbir zaman anlayamayacaksınız. Biz bu konuda farklı firmalarla beraber çalışıyoruz.

Bunun dışında müşteri analitiği ve müşteri deneyimi iyileştirme çözümü hizmeti veriyoruz. Müşteriyle alakalı bütün bilgileri topladığımız, bu bilgileri harmanlayarak müşterinin ihtiyaç duyduğu anda ona ihtiyaç duyacağı ürünü ulaştırmayı sağlayan bir platformdan bahsediyorum.

Bunun dışında Arvato Voice of Customer dediğimiz, Müşteri Temsilcileriyle beraber çalışarak müşterinin bizi neden aradığını, müşteri self-servis kanalları kullanırken ne gibi zorluklarla karşılaştığını ortaya çıkarttığımız ve buna uygun olarak kendi müşterimize bir reçete sunduğumuz danışmanlık hizmetimiz de var.