Arvato'da hikayeniz nasıl başladı? Bugüne kadar hangi görevlerde bulundunuz?
Transkript

2007 yılının Aralık ayında çağrı merkezi sektörüne giriş yaptım. Sektörde yetişen çoğu kişi gibi 1 buçuk yıl kadar Müşteri Temsilciliği deneyimim oldu. Ardından 2009 yılında girmiş olduğum bir sınav ve mülakat sonrasında İş Geliştirme Uzman Yardımcısı olarak terfi aldım. Bu terfi sonrasında ilk defa kurumsal müşteriyle birebir iş yaptığım, finansal ve teknik olarak müşteri beklentilerini karşıladığım bir pozisyonda çalıştım.

2010 yılında yurt dışından gelen bir iş gücü yönetimi aracının kurulumu, eğitimi, operasyonlarda yaygınlaştırılması görevini yürüttüm ve Planlama Uzmanlığı’na terfi ettim. 2 yıl kadar da Planlama Uzmanlığı tecrübem oldu.

2011 yılında İş Gücü Yönetimi Müdürü olarak Arvato firmasına geçiş yaptım. Benim de ilk defa yönetimi deneyimlediğim ve ekibimin olduğu bir yapıya geçtim. Bir süre Anadolu’da görev yaptım ve bu vesileyle hem kendi ekibimi kurdum hem de müşteri ve operasyon ihtiyaçlarına göre organizasyonumu yaptım.

Arvato’daki kariyerime 2014 yılında operasyon ekiplerinide yöneterek devam ettim, Outbound ve Kalite departmanları tarafıma bağlandı. Kendimi hemen hemen 10 kişilik bir ekibi yönetirken, birden bire 200 kişilik ekibi yönetirken buldum. Dolayısıyla bana bağlanan kişi sayısı 25’lere çıktı.Bu dönemde hem kurumsal müşteri memnuniyetini gözeterek, Arvato’nun iş yapış şekline uygun olarak bu ekiplerin gelişiminin, müşteri memnuniyetinin ve finansal çıktılara etki edecek faydanın sağlanması noktasında birçok görevde bulundum.

2015 yılında şu an devam ettiğim Operasyon Direktörlüğü pozisyonuna atandım. Bu pozisyonda birden çok müşteriyi, lokasyonu ve ekibi yönetme fırsatı buldum. Şu anda 500’ün üzerinde Müşteri Temsilcisi’ni ve 50’ye yakın yönetim ekibini yönetiyorum.