Pfizer'ın çalışma amacı nedir?
Cem Açık
Cem Açık
Pfizer Türkiye Genel Müdürü, Pfizer
Transkript

Çok basit, akılda kalıcı ve motive edici bir amacı var; o da insanların yaşamlarına yıl, yıllarına da yaşam katmaktır. Güzel bir tekerlemenin ötesinde geçtiğimiz yüzyılda insan hayatı 20 ila 30 sene uzadı ve bunda modern tıbbın, bizim sunduğumuz çözüm ve ilaçların çok büyük bir etkisi var. Büyük resimde bunu yapmak ve buna hizmet etmek müthiş bir tatmin sağlıyor.

Pfizer'in birinci amacı; insanların yaşamını uzatmak, o yaşamı dolu doluyaşamalarını sağlayacak ilaçları ve çözümleri tıbbın hizmetine sunmaktır. Bunu yaparken aldığımız her kararda, yaptığımız her işte bunu sorguluyoruz çünkü yaptığımız şeylerin hastaların yaşamı için bir fayda ifade etmesi, getirdiğimiz ürünlerin ve verdiğimiz hizmetlerin hekimlerin hayatını kolaylaştırması, bu sayede hekimlerin hastalara daha etkin bir şekilde hizmet sunabilmesi gerekiyor. Günlük operasyonlarda bazen insanın gözünden kaçabiliyor ama geriye dönüp baktığınızda insanların yaşamına yıllar ve o yıllara da yaşamlar kattığınızı görüyorsunuz. Bunu bir pusula gibi önünüze koyduğunuzda alacağınız kararlar daha da kolaylaşıyor ve başka ne yapmanız gerektiğini sorguluyorsunuz.

İyi bir kurumsal vatandaş olmak, yenilikçi ilaçlar keşfetmek, bunları hekim ve hastaların hizmetine sunmak, sahiplenme kültürüyle en efektif organizasyonu oluşturmak gibi önceliklerimizin hepsi kurumsal amaca hizmet ediyor.

Bu soruya verilmiş 2 cevap daha var.