Anlatsın
Giriş
Mağaza İşletme Müdürü olarak çalışmanın sizi tatmin eden yanları nelerdir?
Bülend Avcı
Bülend Avcı
Mağaza İşletme Müdürü, METRO Türkiye
Transkript

Çok büyük ve gerçekten dinamik bir ekiple çalışıyorum. Bahsettiğim gibi; 400 kişilik bir ekibimiz var. Ekibimizle motive bir şekilde hedeflediğimiz noktaya gerçekten ulaştığımız zaman bu hedeflerimiz kısa vadeli, orta vadeli ya da uzun vadeli olabiliyor. Bu gerçekten bende inanılmaz bir tatmin duygusu yaratıyor.

Bunun dışında yönetici olarak benim önem verdiğim konulardan ve bir yöneticinin başarı kriterlerinden bir tanesi; altımızdan ne kadar çok yönetici çıkartabiliyorsak bence o derece başarılıyız. Ben de alt kadrolarımdan ne kadar çok yönetici çıkartabilirsem, bu da beni o derece tatmin ediyor.

Tabii ki olmazsa olmaz konulardan bir tanesi; mutlu müşteri, gerçekten tatmin olmuş müşteri ya da katma değer kattığımız bir müşteri bize bu anlamda bir geri bildirim sağlıyorsa, bu beni tatmin ediyor.

Son olarak değinebileceğim şu konu var, benim için önemli olan konulardan bir tanesi; şirketimiz özellikle sürdürülebilirlikle alakalı onlarca çalışma yapıyor. Finike portakalından tutun Taşköprü sarımsağına, Aydın incirinden tutun lüferlerle ilgili yapmış olduğu çalışmaların hepsi bizim ülkemizin değerlerine sahip çıkmayla ilgili yapılan çalışmalardır. Ben de özellikle sahada, mağazamda, operasyonda bu zincirin bir halkası olduğum için inanılmaz tatmin oluyorum.