Anlatsın
Giriş
Çelebi Hava Servisi Akademi Departmanı olarak eğitim süreçlerini nasıl ilerletiyorsunuz?
Transkript
Akademi Departmanı olarak eğitim süreçlerimizi stratejik ve sistematik bir yaklaşımla yönetiyoruz. İlk adımda, şirketimizin ve çalışanlarımızın eğitim ihtiyaçlarını belirlemek için departmanlardan gelen geri bildirimler, performans değerlendirmeleri, stratejik hedefler ve ulusal ile uluslararası havacılık mevzuatları doğrultusunda kapsamlı bir analiz yapıyoruz. Belirlenen ihtiyaçlara uygun olarak, interaktif takip ve uygulamalı öğrenmeyi teşvik edecek şekilde eğitimcilerimiz ile şirket dışı uzman iş birliği ile kapsamlı eğitim programları tasarlıyoruz.

Eğitimlerimizi, farklı öğrenme stillerine sahip çalışanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda; sınıf içi eğitimler, online modüller, web seminerleri, atölye çalışmaları ve saha eğitimleri gibi çeşitli yöntemlerle bir plan dahilinde uyguluyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetini korumak ve eğitim programlarımızın etkinliğini ölçmek için eğitimlerimizi değerlendiriyor ve katılımcılarımızdan geri bildirim topluyoruz. Çelebi Akademi olarak, yeni eğitim teknolojilerini ve yöntemlerini benimseyerek en iyi uygulamaları hayata geçirmek üzere eğitim süreçlerimizi sürekli olarak gözden geçiriyoruz ve iyileştirme çalışmaları yapıyoruz.

Eğitim faaliyetlerimizi ve çalışanlarımızın gelişim süreçlerini yakından izleyerek düzenli raporlamalarla değerlendirmelere tabi tutuyoruz. Üst yönetimimizi ve ilgili departmanlarımızı bilgilendiriyoruz. Çelebi Akademi'nin bu yapılandırılmış yaklaşımı ile çalışanlarımızın ihtiyaçlarına en uygun eğitimleri almasını ve sürekli gelişimlerini desteklemeyi sağlarken, şirketimizin genel başarısına önemli katkılar sunuyoruz.
Bu metin otomatik olarak oluşturulmuştur. Hataları bildirerek geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.