Bangkok One Young World Summit'te neler deneyimlediniz?
Özge Akpınar
Özge Akpınar
Portfolio Marketing Manager - Unilever Food Solutions, Unilever
Transkript

One Young World Summit, her sene dünyanın farklı ülkelerinde ve şehirlerinde yapılan bir konferanstır. Konferansın amacı; dünyanın büyük problemlerine çözüm bulabilmek için genç liderleri ve bu konudaki kanaat önderleri bir araya getirmektir.

Ben de 2015 yılında Unilever’in yönlendirmesiyle, sosyal sorumluluk projelerinde var olmayı sevdiğim için bu konferansa katıldım. O zamanlar Omo markasında çocukların eğitimleri için anneleri bilinçlendirmek üzerine bir proje yapıyordum. Benim gittiğim sene konferans Bangkok’taydı. Konu iklim değişikliğiydi ve bu konuda neler yapılacağından bahsedildi. Ayrıca açlık, eşitlik, kadın hakları konuşuldu ve bunları konuşan herkes kendi konusunda etkileyici insanlardı. Ben de onların konuşmalarından çok etkilendim. Örneğin; Ürdün’de bir dövüş kulübü açan genç bir kadın vardı, kadınların kendilerini nasıl savunabileceğini anlatıyordu.

Bu konferans her sene farklı ülkelerde yapılıyor. Unilever de kendi çalışanlarından bu tarz konularda konuşmak isteyenler için böyle bir fırsat sağlıyor.


Benzer Sorular