İdari İşler Müdürü ne iş yapar? İdari İşler Müdürü olarak görev ve sorumluluklarınız nelerdir?
Ergün Balaban
Ergün Balaban
İdari İşler Müdürü, Koton
Transkript

İdari İşler Müdürü, İdari İşler Departmanı’nın ilgi alanına giren bütün faaliyetlerle rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratmaya çalışır. Biz bu hizmetleri kişilerin iyi ve rahat bir ortamda çalışabilmesi için yapıyoruz. Bir yandan da yaşam alanı yaratmamız gerekiyor çünkü çalışanlarımız burada önemli bir vaktini harcıyor. Biz de onlara bir yaşam alanı sunmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla buraların güvenli ve huzurlu olması lazım. Gücümüzü bu amaçla harcıyoruz. Bu bağlamda bakarsak insanların güvenli bir şekilde işlerinden evlerine, evlerinden işlerine ulaşımlarını sağlamaya çalışmak bizim en önemli hedeflerimizden bir tanesi. Bunu başarmaya çalışıyoruz. Burada sonsuz bir istek var ancak bu sonsuz isteğe kısıtlar devreye girdiği zaman ulaşım sektöründe tam bir memnuniyet sağlayabilmek pek mümkün değil ama mümkün olduğunca herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu bizim çözmeye çalıştığımız problemlerden bir tanesi ve yüksek oranda başarılı olmaya çalışıyoruz.

İnsanları çalışma ortamında günlük hayattaki monotonluktan kurtarabileceğimiz, motivasyon arttırıcı faaliyetlerde bulunmaya çalışıyoruz. Koton Sosyal’de gönüllü arkadaşlarımız çalışıyor. İnsan Kaynakları’nda bununla ilgili çalışan arkadaşlarımız var. Tüm gayretle bu işi beraber yürütmeye ve Koton’daki tüm çalışanların hayatlarına ayda birkaç kez dokunmaya çalışıyoruz. Beklenmedik bir anda karşılarına çıkıp onları heyecanlandırmaya çalışıyoruz.

Hep proaktif olmak zorundayız. Hizmet dışı kalmadan yerine yenisini koymak, minimum para harcayarak onarmak gibi teknik görevlerimiz var. Bu da çalışma ortamının güvenli hale gelmesini sağlıyor. Bunun için uğraşlarımız var.

Seyahat eden çalışanlarımıza seyahat sistemlerinin uygun olması için çalışıyoruz. Burada da istekler sınırsız ama şirketin hedefine göre bir bireyin bir yerden bir yere güvenli bir şekilde gidip gelmesi, konaklaması gibi durumları sağlamak için muhtelif profesyonel firmalarla anlaşma yapıyoruz. Onlarla çalışarak çalışanlarımızı seyahatlerinin planlanmasının en uygun şekilde sağlanması için çabalıyoruz. Bütün bu yaptığımız faaliyetlerin altında kesinlikle verimlilik, uygunluk, efektiflik ve merkezlilik var.