BT Çözümleri ve Süreç Geliştirme Müdürü ne iş yapar? BT Çözümleri ve Süreç Geliştirme Müdürü olarak görev ve sorumluluklarınız nelerdir?
Özge Boğa
Özge Boğa
İş Çözümleri Müdürü, Koton
Transkript

BT Çözümleri ve Süreç Geliştirme Müdürü olarak bütün Koton yöneticileri gibi ilk görevim; ekibime mentorlük ve liderlik yapmak, onların kariyer yolculuğuna destek sağlamaktır. Koton, 30’a yakın ülkede 500’ün üzerinde mağazaya hizmet veren global bir firma. Gün geçtikçe büyüyoruz ve ihtiyaçlarımız da buölçüde arttığı için bu ihtiyaçları yakalayacak şekilde bir organizasyon oluşturmak gerekiyor. Bu organizasyon içerisinde 2017’den itibaren başlayan IT yatırımları mevcut. Bu IT yatırımlarının planlanması, operasyonel ve altyapı projelerinin, yatırım planlarının takibinin yapılması, bunların üst yönetime raporlanması gibi görevlerim var. Bunun dışında arkadaşlarımızın yaptığı aktiviteleri takip etmek, analiz kontrolleri yapmak, projelerin termin sürelerini takip etmek, iş 

birimindeki arkadaşlarım ve paydaşlarımla birlikte aksayan noktaların ve alınması gereken kararların üzerinden geçmek, hızlı bir şekilde karar almak gibi görevlerim var.

Benzer Sorular