Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey-SDC Türkiye) Departmanı olarak yürüttüğünüz bir proje sürecini anlatır mısınız?
Özlem Vidin Engindeniz
Özlem Vidin Engindeniz
Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey) Direktörü, Mercedes-Benz Türk
Transkript

İki küçük proje örneğinden bahsedeyim çünkü iki temel alanda faaliyet gösteriyoruz ve bunlar farklılaşabiliyor.

Daimler lokasyonundaki bir müşterimiz bize Polonya’nın bir kentinde yeni bir motor fabrikası açacaklarını söyledi. Biz şu ana kadar edindiğimiz tecrübe ve yetkinliklerimizle bir fabrikanın ihtiyacı olabilecek SAP altyapısını sağlayabiliyoruz. Biz bu noktada SDC Türkiye olarak devreye girip bütün yazılımların geliştirilmesi, adapte edilmesi ve kullanılır hale getirilmesi gibi tüm teknik altyapıyı hazırlayabiliyoruz. Şu anda böyle bir proje içindeyiz ve altyapıyı neredeyse tamamladık, yazılım tarafında da çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Diğer tarafta da tamamen hazır olan bir yazılım var. Daimler’in dünyada kullanılan yedek parçaların takibi veya aracın beynini test eden cihazların kullanımı gibi süreçlerin olduğu Satış Sonrası Hizmetler platformunda da bu yazılım kullanılıyor. Biz de SDC Türkiye olarak 40’tan fazla ülkede, 2200’den fazla lokasyonda bu yazılımın kurulmasını ve kullanılabilir hale gelmesini sağladık. Oldukça global, büyük çaplı, paralel ekiplerle yürüttüğümüz ve çok da başarılı olduğumuz bir projemizdir.

Benzer Cevaplar