Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey-SDC Türkiye) Departmanı olarak nasıl projeler üzerinde çalışıyorsunuz?
Özlem Vidin Engindeniz
Özlem Vidin Engindeniz
Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey) Direktörü, Mercedes-Benz Türk
Transkript

Şu an hali hazırdaki ekibimiz çok farklı IT yetkinliklerine sahip. Biz bilgi teknolojileri alanında danışmanlık hizmeti veriyoruz ve SAP alanında güçlüyüz. SAP yazılımda üretim ve lojistik alanında çok fazla sayıda projeye dahiliz. Bu hizmetleri Daimler lokasyonuna ve 40’tan fazla ülkeye veriyoruz. SAP dediğimizde aklımıza yazılım geliştirme geliyor ve biz 7/24 destek yazılım geliştirme yapıyoruz.

Bunun dışında bir de yaygınlaştırma hizmetimiz var. Daimler’in birçok ülke içinde geliştirdiği yazılımların birden fazla ülkeye veya o ülkedeki bayi teşkilatına yaygınlaştırılması noktasında hem uzaktan hem de yerinde destek şeklinde verdiğimiz hizmetlerle 40’tan fazla ülkeye ulaşmış durumdayız. Son dönemde bununla da yetinmeyip yeni teknolojilere ve alanlara yatırımlar yapmaya başladık. Özellikle robotic process automation ve business intelligence dediğimiz alanlarda ekipler oluşturarak yeni teknolojilere yatırım yapıyoruz.