İşe Alım Süpervizörü olarak bir gününüz nasıl geçiyor?
Naime Başaran
Naime Başaran
İşe Alım Süpervizörü, Arvato CRM Türkiye
Transkript

Arvato Telekomünikasyon Türkiye olarak Bertelsmann gibi büyük bir ailenin parçasıyız ama Türkiye’de de oldukça büyüğüz. Yaklaşık 3000 çalışanımız var ve 6 lokasyondayız.

Ben İşe Alım Süpervizörü olarak merkezi bir görev yapıyorum. Burada önemli olan, doğru pozisyona doğru adayı yerleştirmektir. İçeride organizasyonun ihtiyacı olan, yeni mezundan üst düzey yönetici pozisyonuna kadar her türlü pozisyonda işe alım yapıyoruz. Bunu yaparken de bu süreci destekleyecek farklı sorumluluklarım var.

Arvato olarak Müşteri Hizmetleri tarafında hizmet veren bir firmayız ve bizim için önemli olan şey dijitalleşen çağa ayak uydurmaktır. İşimin bir diğer parçası da İnsan Kaynakları’nda var olan, HRS dediğimiz yazılım sistemlerini de süreçlerimize adapte etmektir. Artık süreçler online olarak ilerliyor ve Y kuşağı bunu daha çok tercih ediyor. Dolayısıyla adaya iyi bir deneyim yaşatmak ve işe alım süreçlerinin verimliliğini arttırmak bizim için önemlidir. Bunun dışında doğru seçme araçlarıyla işe alım sürecini desteklemekle ilgili de farklı ve çeşitli projeler yapıyoruz.

Bu soruya verilmiş 1 cevap daha var.