Aslında bu soruyu bugünkü deneyimlerimi anlatarak cevaplayabilirim. Bugün sabah işe geldiğimde ilk önce üretim planlarını kontrol ederek başladım. Üretim planlarımızda bir sıkıntı var mı? Tarihler herhangi bir sorun yaratıyor mu? Üretim tarihlerinde bir gecikme var mı? Risk var mı? Birine iletmem ya da bildirmem gereken bir durum var mı? Her şey kontrol altında mı? Kontrol altında. Değilse bunun için ne yapabilirim gibi sorularla üretim planlarını gözden geçirdim.
Günün ikinci kısmında, öğleden sonra, bahsettiğim ürün planlamanın üç ayağından bir diğeri olan proje planlaması üzerine marketing ekibiyle yeni projelerimizi konuştuk. Burada, tüm markalarımız için gelecek projelerimiz neler? Projelerimiz ne durumda? Bir engel var mı? Belirttiğimiz tarihlere ulaşabilecek miyiz? Ulaşamayacaksak ne yapabiliriz? Projelerin kimde beklediğini, kimin aksiyonunu beklediğimizi kontrol ettik ve proje koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.
Bundan sonraki kısımda, önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz talep tahmini toplantıları için hazırlık yapmam gerekecek. Bu toplantılara hazırlık yapmak için günün kalan kısmında elimdeki verileri kullanarak talep tahmini çalışması yapacağım. Dolayısıyla, ürün planlamanın kapsamı olan her alana dokunduğumuzu söyleyebilirim.
Bu metin otomatik olarak oluşturulmuştur. Hataları bildirerek geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.