Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey-SDC Türkiye) Departmanı'nda nasıl kariyer fırsatları ve iş olanakları var?
Deniz Köksal
Deniz Köksal
Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solutions Delivery Center Turkey) Strateji & Performans Yönetimi Grup Müdürü, Mercedes-Benz Türk
Transkript

Biz çeşitli danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Özellikle eğitim portfolyomuz çok geniş ve hem kişisel hem de teknik eğitimler mevcut. Bu arkadaşlar aramıza katılarak mesleki yetkinliklerini geliştirebiliyorlar ve uluslararası projelerde yer alma fırsatı buluyorlar.

Bunun dışında Daimler Global çok büyük bir şirket olduğu için arkadaşlara büyük bir networking fırsatı sunuyoruz, böylece çeşitli firmalarda çalışma fırsatı bulabiliyorlar. Tabii ki aramızda Senior ve Expert olarak tanımladığımız arkadaşlarımız da var fakat bizim ana hedef kitlemiz daha çok Junior arkadaşlardır. Yeni yetkinlikleri elde eden ve bunları kullanmak isteyen arkadaşların motivasyonunu seviyoruz. Dolayısıyla yeni mezun veya meslekte henüz birkaç yıl tecrübesi olan arkadaşlar ana hedef kitlemizi oluşturuyor.